keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Vatsatauti pahimpaan mahdolliseen aikaan

Nyt on tosi kova EM-kisa jännitys päällä...tällä kertaa suorituksen onnistumista enemmän jännittää kuitenkin se, pääsenkö edes reissuun mukaan :( . Olen aina ollut varsinainen teräsvatsa enkä juuri koskaan ole potenut vatsavaivoja. Maanantaina iltapäivällä vatsa tuli kuitenkin TOSI kipeäksi. Eilinen päivä menikin sitten ihan paikallaan maatessa, enkä pystynyt edes kävelemään paria sataa metriä enempää ilman vatsan kramppaamista. Vielä viime yönä vatsakipu oli niin sietämätön, että itkua pukkasi. Lisäksi olotilaa laski entisestään pieni kuumeilu.

Mutta onneksi tämä päivä on alkanut jo paremmin. Kipu on hellittänyt ja kävely onnistuu normisti. Kävin myös lääkärillä eikä tulehdusarvoissa tai röntgenissä näkynyt sen kummempaa, joten kyseessä on mitä todennäköisemmin ihan tavallinen vatsapöpö. Pidetään peukkuja, että se nyt helpottaisi. En ole viimeisen 18h aikana syönyt muuta kuin desin mustikkakeittoa, joten piakkoin olisi ihan jees saada jotain suuhun, etteivät voimat ihan katoa.

Jos tauti tänään helpottaa ja huomenna on jo suhteellisen normaali olo, lähden kaikesta huolimatta kokeilemaan, miten EM-startti sujuu. Kilpailu käydään sunnuntaina tosi kivassa paikassa Hollannin Holtenissa. Kilpailureitti on profiililtaan mitä mainioin, sillä pyörässä on sekä mäkeä että korttelia. Lisäksi kisapaikka on tuttu, sillä olen kisannut Holtenissa kahdesti Eurooppa Cupissa. Eli peukut pystyyn, että vatsa alkaa kestämään ja että täysilepo on vaan herkistänyt sopivasti lihaksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti