maanantai 4. huhtikuuta 2011

Treenikisoja aurinkorannoilla

Mooloolaban kisan jälkeinen viikko hurahti tosi nopeasti treenatessa. Viikko huipentui pariin loistavaan uintipainotteiseen kisaan viikonloppuna. Ikävänä ongelmana näissä kisoissa oli, että Mooloolaban kaatumisessa satuttamani oikea käsi oli vielä vähän kipeä enkä pystynyt uimaan ihan täydellä teholla, mutta loistavia harjoituksia kisoista silti tuli.

Lauantaina osallistuin Stroke & Stride -kisaan Sunshine Coastilla. Uinti ei kulkenut yhtään, mutta sainpa sentään tärkeää kokemusta hakkauksesta. Juoksuvauhti puolestaan yllätti positiivisesti, sillä en olisi etukäteen uskonut, että jaksaisin kipittää edellisten päivien treeneistä väsyneillä jaloilla kovinkaan kovaa. Voitin 5 km juoksussa kisan kuitannutta meksikolaista olympiatriathlonisti Claudia Rivasia noin 1.15 min ja irlantilaista olympiaedustajaa Emma Davisia 1.50 min! Lopputuloksissa olin näiden tyttöjen jälkeen kolmas:


Sunnuntaina suuntasimme puolestaan Gold Coastille 2 km rentomieliseen Cooly Classic avovesikisaan. Huh, mikä kokemus homma olikaan! Aallot olivat aivan valtavat ja kisaan starttasi samanaikaisesti noin 300 naista ja miestä. Alkuhässäkässä olin aikas peloissani, kun en oikein tiennyt miten aalloissa olisi pitänyt loikkia ja sukellella ja muut vaan hyppivät innoissaan ylitseni...lopulta kuitenkin pääsimme uimaan rauhalliselle ulapalle ja sain koko loppumatkan ohitella porukkaa. Maalissa olin naisten sarjan 8.


Kisan jälkeen teimme tajuttoman kivan pyörä-juoksutreenin ja päivä loppui nautiskeluun yhdellä maailman hienoimmista rannoista:


Viime viikolla treenimäärää ja tehoa kertyi reilusti ja koska rytmityksen sanotaan olevan kehityksen avain, on tämän viikon maanantain ja tiistain ohjelmassa lähes pelkästään turistielämää. Täytyy myöntää, että näissä olosuhteissa lepäily ei ole ihan helppoa. Mutta kyllä kunnon turisteilukin ihan kivaa on ollut. Alla kuva Brisbanejoen rannalta:

1 kommentti:

  1. Jep! Tulipa huono kuva susta ihmisenä. Toivottavasti et itse ole sitten mummona uimahallissa kenenkään urheilijan edessä. Tai tolla sun egolla varmaan uskot päihittäväs kaikki kasikymppisenäkin :-D. Tulee mieleen toinen Kaisa, Varis nimeltään. :-)

    VastaaPoista