sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Flunssassa Quarteirassa

Eilinen Eurooppa Cup Portugalin Quarteirassa ei sujunut yhtään niin kuin piti. Olo oli koko kisaa edeltäneen viikon hiukan flunssainen, muttei oikein kunnolla kipeä, ja laitoinkin tämän omituisen olon kisajännityksen piikkiin. No, heti eilisen starttilaukauksen pamahdettua selvisi, ettei kaikki ole kohdallaan.

Kisan uinti oli isossa omituisessa aallokossa märkäpuvulla. Kämmäsin taas startin ja jäin porukan perälle. Nousin kuitenkin ok. Mutta kun olisi pitänyt uida tosissaan kovaa, tuntui kuin elimistössä olisi kierrosrajoitin pahasti päällä: tehoa ei saanut yhtään irti. Rantauduin vedestä aivan viimeisten joukossa ehkä kaikkien aikojen huonoimman uintini tehneenä.

Pyörällä ajoin parin espanjalaisen kanssa. Kolmikossamme kukaan ei vaan ollut eilen tarpeeksi vahva ja hävisimme koko ajan pirusti lisää kärkiryhmille. Omat jalkani olivat sinänsä ok, mutta muuten oli aivan sama rajoitin päällä kuin uidessa. Ja samalla päänsärkyä ja palelua, vaikka keli oli aivan optimaalinen (noin + 18 C). Jo parin kympin ajon jälkeen huutelin huoltojoukoille, että kannattaisiko heivata sivuun. Valmentajalta tuli puhelimitse käsky, että sivuun vaan, mutta päätin silti ajella rennosti loppuun ja juosta hiukan, jotta saisin kunnon treenin aikaiseksi… enpä tiedä oliko viisasta, mutta on se vaan niin noloa keskeyttääkin.

Juoksun alkuun yritin kipitellä hiukan reippaammin, mutta jalat tuntuivat pettävän alta. Lopulta juoksusta tuli 2 x 2,5km kevyttä vk:ta pienellä välitauolla, kun mietiskelin jatkaako vai eikö… vitosen juostuani onneksi sentään järki voitti ja hyppäsin radan sivuun. Muutamat tunnit kisan jälkeen palelin aivan hulluna. Olo onneksi parani iltaa kohti, mutta silti vielä iltamyöhäisellä jo ”tervehtyneenä” mittasin kuumeeksi 38 C :(.

Yöllä onneksi kuume tuntui laskevan ja tänään olo on ollut jo lähes terve. Pientä flunssasärkyä lihaksissa on tosin edelleen, joten treenata ei voi. Päivä onkin kulunut pääasiassa sängyn pohjalla. No, toivotaan, että olo paranee ja ehkäpä tällainen kunnon lepäily vain herkistää elimistöä tulevia koitoksia varten. Toivottavasti, sillä seuraava kisa on jo ensi lauantaina Marokossa!

1 kommentti:

  1. Kaisa, oli viisasta keskeyttää. Kyllä ne pisteet tuolla odottavat sinua... t. Magnus

    VastaaPoista