sunnuntai 12. elokuuta 2012

Suomenmestaruus olympiamatkalla

Eilen tuli kesän toinen suomenmestaruus, kun voitin SM-kultaa olympiamatkalla! Ulkomailla kisaillessa SM-mitalien arvo meinaa aina välillä unohtua... mutta olihan sitä taas eilen ihan hienoa seistä palkintopallilla ja tuntea olevansa Suomen paras olympiamatkan triathlonisti :)

Suorituksena Kuopion kisa oli hyvä harjoitus treenijumisilla koivilla. Uinti tuntui rennolle ja ote ihan hyvälle, mutta tehoa en laittanut peliin niin paljoa kuin olympiamatkan kisoissa kuuluu. Pyöräilemään lähdin kuitenkin reilun minuutin ennen pitkien matkojen erikoisnaista Tiina Bomania ja Suomen kärjen tuntumassa jo mahtavat parikymmentä vuotta kisaillutta Katja Väisästä.

Pyörällä suunnittelin ajelevani jonkun aikaa yksikseni, jotta tulisi totuteltua tempoiluun syksyn kisoja silmällä pitäen. Reilun 15 km jälkeen tukossa olleet etureidet alkoivat kuitenkin kitistä. Luotin juoksuuni ja jäin odottelemaan Tiinaa ja Katjaa, jotka olivat kyllä hiukan saavuttaneet minua jo pyörän alkukilometreilläkin. Vikat reilut 15 km ajelimme helppoa vuorovetoa.

Juoksusta tuli vain helppo reipas rykäisy. Tarkoituksena oli kyllä viimeisillä kilsoilla juosta jonkun matkaa ihan niin kovaa kuin lähtee, mutta jalan hermojumin takia päätin ottaa varman päälle ja olla repimättä turhia. Maaliin saavuin siis hyvävoimaisena onnellisena mestarina.

Kuopiossa on aina kiva kisata - kiitokset järjestäjille!

1 kommentti: