tiistai 6. elokuuta 2013

EM kisoihin!

Jee, sunnuntaina pääsen ehdottomasti kovimpaan puolimatkan kisaani ikinä :) Edessä on Ironman 70.3. EM kisat Saksan Wiesbadenissa. Tietty vähän harmi, että olympiamatkan SM kisa Kuopiossa jää tämän vuoksi väliin, sillä olisi ollut kiva päästä tavoittelemaan "suoraa" sprintistä puolikkaalle... mutta kaikkiin karkeloihin ei vaan ehdi.

EM kisareitti näyttää ainakin kartalla kivalle. Uinti tapahtuu pienessä järvessä. Veikkaan, että uimme ilman pukua, mutta lämpötila on nyt just siinä ja siinä. Pyöräreitillä on tosi tiukkaa nousua. Oikeastaan ekat 85 km on mäkeä ja sit hurruutellaan vitonen alas. Reitin rankkuudesta kertoo, että viime vuonna parhaat miehet käyttivät pyörään aikaa 2.25 h. Kivaa! Juoksu on tasainen korttelireitti kaupungin keskustassa ja ainakin viime vuotisten kuvien perusteella kylässä on mahtava kannustus.

Lähtölista on kivikova. Tänä vuonna mukana on sekä ITU:n että Ironman-sarjan maailman huippuja. Jännää :)

Treenit ovat sujuneet Joroisten jälkeen hyvin. Ehkä ihan niin tiukkoja settejä emme saaneet vedettyä kuin ennalta ajattelin, sillä yleisväsy painoi. Mutta tosi tasapainoiset pari treeniviikkoa, joissa oli pitkästä aikaa myös lyhyempää kovavauhtista menoa. Esimerkiksi tämän aamun "kenraalitreenin" perusteella tiukemmat rutistukset ovat toimineet, sillä tosi paljon sain jarrutella, ettei vauhti tänään käynyt turhan hurjaksi.

No, sunnuntaina ei tarvii jarrutella ;) Sijoitustavoitetta kisaan on mahdotonta asettaa, sillä mukana on niin monia huippuja eikä mulla viime vuoden Walchseeta lukuun ottamatta ole kokemusta kansainvälisistä puolikkaista. Joten tavoitteena on tehdä nyt ekaa kertaa oma puolimatkan nappisuoritus. Se vaatii malttia, järkeä sekä "hyvän päivän". Hyvä päivä pitää olla sekä kropassa että pääkopassa, sillä oon jo muutamassa tekemässäni puolikkaassa huomannut, että mitä pidempi matka, sitä enemmän on väliä sillä, että ajatukset pysyvät positiivisina ja oikeissa asioissa... Eli ei kun nauttimaan tykityksestä!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä Kaisa! Mä niin kannustan sua mielessäni ja toivon sydämestäni että saat onnistuneen kisan!

  T.Katja V.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Toivottavasti saat nappisuorituksen. Miä jännään tulosseurannasta sunnuntaina :)

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan, kai sitäkin vähän tarvitaan tuollaisissa karkeloissa, jos nappisuoritusta haetaan ja hyvää sijoitustakin! Pyörä- ja juoksureitti vaikuttaa mielenkiintoisilta, joten malttia matkaan kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti on hyvä päivä sunnuntaina! Periksiantamattomuutta ja täyttä tykitystä. Me voidaan jännätä täällä kotikatsomoissa sinunkin puolesta, niin voit keskittyä itse nappisuoritukseen. :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kisaan! Kotisohvalta kannustetaan kovasti :)

  VastaaPoista
 6. Hurjasti tsemppiä Kaisa, lyön vetoa että nimesi löytyy tuloslistalta aika ylhäältä;)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa kisaa Kaisa ja tsemppiä!!

  VastaaPoista