maanantai 16. syyskuuta 2013

Kisakausi loppu ja tirkistelyä tulevaan

Kisakausi on paketissa. Tän kauden slogan oli, että kaikki tehdään rennosti hyvällä fiiliksellä eikä kisoihin lähdetä väkipakolla. Tarkoituksenani oli vetää olympiamatkan maailmancup Alicantessa parin viikon kuluttua, mutta viikonloppuna päätimme, että reissu jää väliin. Jo pari kuukautta mua vaivannut pieni kylkivamma estää nyt kovien vetojen tekemisen.

Niinpä siirsin katseeni jo ensi vuoteen. Tämä kisakesä oli tosi virkistävä ja oli kiva tehdä vaihteeksi muitakin kisoja kuin ITU:n maailmancupeja. Myös itseluottamus nousi, kun pääsin näkemään, että maailman 70.3-kisojen kärki on jopa yllättävän lähellä. Esimerkiksi Wiesbadenissa just mun edelle sijoille 2-5 sijoittuneet olivat viime viikonloppuna MM-kisassa sijoilla 3-7. Kovia menijöitä, muttei heidän vauhtinsa mitenkään mahdottoman kovalle tuntunut.

Jotta pystyn ensi kaudella nousemaan terävimpiin kärkikahinoihin, täytyy tekemisen laatua lisätä. Ensi vuonna haluan mennä kovaa sekä ITU-kisoissa että puolikkailla. Mulla ei tosi moneen vuoteen oo ollut mahdollisuutta tehdä pitkää tasapainoista treenikautta ilman, että täytyisi koko ajan kisata ja reissata tai että olisi liikaa kaikkea "siviilityötä". Niinpä nyt on aika järjestää urheilun ulkopuolisia kuvioita.

Valmistuin kesällä - enpä oo edes tainnut muistaa mainita, että oon vihdoin maisteri! - ja nyt oon perustamassa toiminimeä. Tarkoituksenani on työllistää itseni erilaisilla ravitsemus- ja liikuntavalmennustöillä. Lisäksi panostan selvästi aiempia vuosia enemmän yhteistyökumppanien etsimiseen, jotta pystyisin rahoittamaan tarvittavat leiri- ja kisamatkat sekä muut urheilukulut. Yhteistyökumppanikuvioihin sain herätyksen parin ihanan ystävän avulla. Rakennamme selkeän paketin, jonka kautta yritykset tulevat saamaan entistä paremmin vastinetta tuelleen. Myös blogini ilme tulee muuttumaan aika radikaalisti, joten hauskoja uusia juttuja on luvassa - kantsii seurailla!

Treenaamisen täyslomalla en kuitenkaan vielä ole. Edessä on vielä parin viikon harjoitusjakso. Painotuksena on etenkin juoksumäärä, mikä on aivan tajuttoman hauskaa :) Mikäs sen kivempaa, vielä kun kesäkin tuntuu jatkuvan ja jatkuvan!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hienosti sujuneesta kaudesta :) ! Ensi kausi tuokoon tullessaan entistä kovempaa menestystä!

    Parhain terveisin, eräs vantaalainen himokuntourheilija

    VastaaPoista
  2. MOI!

    Multa kanssa onnea uusiin haasteisiin :)

    t. eräs kuntohölkkääjä

    VastaaPoista