torstai 18. joulukuuta 2014

Pääkaupunkiseudun paras urheilija 2014Wow. Olen todella kiitollinen, iloinen ja myös hiukan hämmentynyt. Helsingin Urheilutoimittajat valitsi minut eilen Pääkaupunkiseudun parhaaksi urheilijaksi vuonna 2014!

Minä ja valmentajani Paul kerrankin jossain muissa vaatteissa kuin uikkareissa tai verkkareissa ;)

Valinta tuli ihan yllätyksenä. Viime vuosina Pääkaupunkiseudun parhaan urheilijan pystiä ovat heilutelleet sellaiset mahtavat tyypit kuten Mårten Boström, Tuuli Petäjä-Siren, Laura Lepistö ja Mikael Granlund. Aikamoisia sormenjälkiä siis kiertopokaalissa. Arvostan saamaani tunnustusta tosi paljon. 

Kiitos kaikille valitsijoille. Ja kiitos kaikille, jotka ovat vuosien varrella mahdollistaneet sen, että pystyn uimaan, pyöräilemään ja juoksemaan niin pitkään ja niin kovaa, että minut nyt valittiin pääkaupunkiseudun parhaaksi!http://www.mtv.fi/sport/muut-lajit/uutiset/artikkeli/triathlonisti-lehtonen-on-paakaupunkiseudun-vuoden-urheilija/4619896

Yllä on joitain pikaisesti löytämiäni linkkejä palkitsemiseeni liittyen. Saamani tunnustus on valtavan hieno juttu paitsi minulle itselleni, myös Suomessa kuitenkin vielä aika pienelle lajille, triathlonille. Toivottavasti tämäkin näkyvyys vie lajiamme taas asteen eteenpäin. Myös tuleva viikonloppuni kuluu omien treenien ohella siten, että tartutan parhaani mukaan triathlonin iloa: valmennan Paulin, Markon ja Artun kanssa nuoria maajoukkueurheilijoita sekä kuntoilijoita Pajulahdessa. Eiköhän leirin jälkeen joulukinkku maistu < :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut mun puolesta !!!:)

    t. eräs kuntohölkkääjä

    VastaaPoista
  2. Onnea tunnustuksesta, olet sen varmasti ansainnut! Olet triathlonin ohella myös esikuvana muidenkin lajien harrastajille ja kilpailijoille, tarmokkuudellasi ja omistautumisellasi! Mukavaa Joulunaikaa! T. Yksi faneistasi

    VastaaPoista