keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Mallorca vaihtui Riminin EM-kisaan!

Reilu viikko sitten käydystä  Ironman 70.3 Mallorcasta tuli mulle täysin tynkä kisa. Jouduin kilpailuaamuna hakemaan fillarini pois vaihtoalueelta ja luovuttamaan kisan jo ennen starttia. Selkäni vihoitteli ja kun kilpailun oli joka tapauksessa tarkoitus olla pelkkä "treenikisa", emme voineet ottaa mitään riskejä loppukautta ajatellen. Arvatkaapa kuitenkin harmittiko, kun en päässyt vetämään niiiiiin kauan odottamaani pitkää ja kovaa koitosta!!!

Jouduin seuraamaan starttia sivusta.

Edes psoas -asento ja lämpöhauteet eivät auttaneet tällä kertaa.

Pari päivää kisan jälkeen olin kuitenkin jo ihan tyytyväinen päätökseen olla yrittämättä maaliin ryömimistä kipulääkkeiden voimin... Selkä toipui pikkuhiljaa ja pääsin jo viime viikolla jatkamaan normaalia treeniä. Ja hassua sinänsä, mutta Mallorcalla oli myös jopa ihan opettavaista ja itseluottamusta nostattavaa seurailla kisakumppaneiden menoa radan varrelta. Kilpailun voitti tämän hetken kiistatta kovin puolikkaan menijä, sveitsiläinen Daniela Ryf.
 
Mallorcan reissusta jäi kuitenkin ihan valtava kisakutina. Niinpä päätimme, että joku startti olisi päästävä tekemään. Sopiva kilpailu oli onneksi helppo löytää, sillä ensi sunnuntaina Italian Riminillä kisataan ITU:n puolimatkan Euroopan mestaruudesta! Alunperinkin pohdimme starttaisinko Mallorcalla vai Riminillä (Mallorca valittiin harjoituksellisesti paremman ajankohdan vuoksi), joten suunnitelma B oli helppo ottaa käyttöön!
Sunnuntaina edessä on siis vihdoin kauden avaus, NIIIIIIIIIN KIVAAAAA :) Kisasta on tulossa kohtuullisen kovatasoinen ja rankka. Uinti käydään kunnon surffirannalla, pyöräreitti on hauskan mäkinen ja juostessa tulee varmasti hiki. Koitosta voi seurailla täältä ja varmuudeksi myös mun suurin fani eli oma äitini lupasi kisan aikana päivittää mun twitteriä :)

2 kommenttia: