tiistai 14. heinäkuuta 2015

Joroisille SM kisaan

Ensi lauantaina kilpailen puolimatkan (1,9 km / 90 km / 21,1 km) SM kisassa Joroisilla. Kyseisestä tapahtumasta on jo muodostunut mukava kesäperinne ja on tosi hauskaa lähteä Joroisille kisaamaan sekä moikkailemaan triathlontuttuja. Niin ja SM kisan lisäksi starttaan muuten myös perjantaina sprinttiviestissä Squeezy Pro Teamissa.

Palautuminen Motalan MM-kisasta on sujunut oikeastaan jopa odotettua nopeammin. Toki yleisfiilis oli muutamia päiviä tosi väsynyt, mutta jalat eivät kipeytyneet juuri ollenkaan, joten saimme jo pian kisan jälkeen tehtyä hyviä pk treenejä.

Viime viikon loppupuolella vuorossa oli puolestaan ihan kunnon kevennys. Olin neljä päivää Italiassa lomailemassa ilman pyörää. Edellisestä ulkomaan lomamatkastani taitaa olla about kymmenen vuotta, joten taisi olla aikakin ottaa kunnon irtiotto arjesta... arvatkaapa vaan, oliko kivaa ja tekikö hyvää :)!!!

Italian kauniita rantamaisemia.
Italian reissun jälkeen olenkin sitten taas treenannut ihan kunnon tohinalla 4-5 h treenipäiviä. Tarkoituksena on keventää treenejä selvästi torstaiksi ja perjantaiksi ennen kuin lauantaina luvassa on pitkä kova puolikkaan setti :) Kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti