keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kreikkaan!

Hurahtipa kisojen välinen aika taas nopeasti. Ensimmäinen Hollannin jälkeinen viikko meni edelleen flunssaa parannellessa. Ikävää fiilistä lisäsi se, että joku hermo leikatusta jalasta kiukutteli kovien kisojen jäljiltä ja juoksut täytyi jättää väliin reiluksi viikoksi. Onneksi kroppa kuitenkin toipui ja pikkuhiljaa saimme läjän kehittäviä treenisettejä aikaiseksi.

Pääharjoituksina joka lajissa olivat kisavauhtiset rennonreippaat treenit. Kolmessa kovassa uinnissa läiskin eri mittaisia sarjoja lyhyillä palautuksilla 1.20 -> 1.10 vauhdilla reilut pari kilsaa per treeni. Huippuhyviä harjoituksia olivat myös pari juoksua, joissa haimme rentoutta 3.30/km vauhtiin. Lisäksi ajoin ergolla muutaman kohtalaisen tehokkaan lyhyen harjoituksen. Yhteenvetona voi sanoa, että uinti kulkee, pyörä on tavallisen okei ja juoksu on tilanteeseen nähden hyvää, muttei vielä sillä tasolla millä se parhaillaan vuosi sitten ennen loukkaantumista oli.

No, ensi sunnuntaina pääsen jälleen eurooppacupiin testaamaan pitävätkö ylläolevat kuntoanalyysit paikkansa...!?! Aivan hullun hauskaa päästä taas rääkkäämään itseään kovien kilpakumppaneiden vierelle! Toivottavasti kropasta irtoaisi tällä kertaa kaikki mitä on otettavissa. Odotan tosi paljon reissulta myös sitä, että jäämme kisan jälkeen viikoksi lämpöön ja aurinkoon ulkoilemaan.

Niin, täytyyhän sitä vielä munkin hehkuttaa viime viikkojen päätriathlonuutista: Helsinki City Triathlon oli jälleen osallistujien määrällä mitattuna kaikkien aikojen suurin Suomessa järjestetty triathlon!!! Vaikka sää oli turhan viileä, ei se lannistanut Stadikan iloista tunnelmaa. Kyllä Paul, Marko ja muut järkkärit tekivät taas mahdottoman hienon työn tapahtuman järjestämisessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti