tiistai 10. toukokuuta 2011

World Cup Moneterrey, 31. sija

Oikein hyvä suoritus oli jo lähellä, mutta jäi silti taas harmittavan kauas. Sijoituksena 31. ei ole sellainen, minkä vuoksi Meksikoon asti matkustin... onneksi sentään olin puolen välin paremmalla puolen ja sain taas tosi tärkeää kokemusta. Mutta jälleen kerran, pirusti jäi hampaan koloon!!!

Uinti kulki loistavasti ensimmäisen tonnin, mutta sitten hyydyin taas aivan totaalisesti. Tämä hyytyminen on meille nyt iso mysteeri. Alkuvauhti ei todellakaan tuntunut kovalle, mutta niin vaan uintikunto loppui ihan täysin. Vikalla noin 500 metrillä tipuin porukoista ja hävisin isoon kakkospyöräporukkaan ehtineille pelkästään tällä matkalla noin 25 sekuntia. Samalla meni kisan saumat hyvään sijoitukseen. Kakkosporukassa oli tosi hyviä pyöräkuskeja ja he ajoivatkin pian ykköset kiinni, jolloin kärkeen muodostui noin 50 hengen ryhmä.

Itse jäin siis taas takaa-ajoasemaan. Saavutimme pikkuporukalla muutamia isoista ryhmistä tippuneita ja lopulta meitä muodostui noin 10 hengen porukka. Vuoroveto ei vaan oikein lähtenyt toimimaan, ylläri ylläri...aarrrrggggghhhhh! Lopulta onnekseni muodostui itävaltalaisen Irina Kirchlerin epäonni: häneltä hajosi rengas ja hän tippui ryhmäämme. Noin pyörän puolessa välissä karkasimme Irinan kanssa ja saimme kovalla vuorovedolla pidettyä eron kärkiporukan perälle reilussa 1.30 minuutissa. Valitettavaa oli, että reiteni olivat tässä vaiheessa jo aivan poikki, joten Irina joutui tekemään enemmän hommia eikä minusta ollut apua niin paljon kuin olisin halunnut.

Juoksu olikin jo väsynyttä dieselimenoa. Ei sellaista lentävää fiilistelyä kuin odotin. Sain silti ohitettua parikymmentä tyttöä ja kuitattua monia koviakin päänahkoja, joten sinänsä juoksun perustilanne alkaa olla hyvällä mallilla. Se motivoi kyllä kovasti eteenpäin, että kunhan vaan saisin sen puoli minuuttia uinnista pois ja pääsisin helpommalla pyörällä... tässä on työstettävää ennen seuraavaa tosi tärkeää kisaa, juhannuksena käytäviä EM-kisoja!!!

Monterreyn maailmancupin voitti USA:n Sarah Haskins, toisena oli Japanin Ai Ueda ja kolmantena Saksan Anne Haug.

Tulokset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti