perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kanarian aurinkolomalta tiukkoihin (treeni)kisoihin!

Istun taas lentsikassa hymyssä suin. Takana on superhyvä kaksiviikkoinen samassa tutussa Maspalomasissa, missä olimme helmikuussa. Reissu oli kokonaisuudessaan great ja oli jälleen ihanaa keskittyä pelkkään urheilijaelämään loistopuitteissa.

Superia leirillä oli uusi pyörä!!! Bianchin Oltre rullasi pehmeästi ja sähkövaihteet toimivat kuin unelma :)



Huippuhyvän leiristä teki myös mukava porukka - Henkka, Samuli, Veera ja valkkuna Paul. Oli kivaa tehdä vaihteeksi suuri osa treeneistä ryhmässä ja pojat toivat sopivaa lisäpotkua etenkin avovesitreeneihin ja pyöräilyyn. Lisäksi yhteiset lettukestit palauttivat mieltä ja kroppaa.



Treeniä leirillä taisi tulla jopa hieman suunniteltua enemmän, vaikka "turhia tunteja" ei juuri tullut keräiltyä. Ihan täysiä tykitystä emme silti vielä treenanneet, mutta ihan vauhdikasta menoa rento vk:kin oli ;) edelleen ajatuksena oli kuitenkin rasittaa pikkuisen vähemmän kuin mun mieli haluaisi, mikä meininki on osoittanut nostavan kuntoa just parhaalla mahdollisella tavalla...

Niin ja sitä täysiä tykitystäkin on pian luvassa! Kauden päätavoitteet ovat elo-syyskuussa, mutta jo 14.6. olympiamatkan EM-kisassa Turkissa on tavoitteena mennä kovaa. Tätä ennen vetäisen kuitenkin treeni- ja testimielessä SM-maantiejuoksun, SM-maastot, SM-sprinttitriathlonin - ja tosi kovana rykäisynä mahdollisesti myös puolimatkan EM-kisan Barcelonassa! Lisäksi keväällä on tarkoitus napata maisterin paperit kouraan, joten paljon kivaa jännää on edessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti