tiistai 13. syyskuuta 2011

Japaniin!

Pian on taas aika ruveta tositoimiin. Huomenna lähden Japanin Yokohamaan, missä käydään World Championship Series kisa ensi maanantaina.

Kilpailusta on tulossa todella kovatasoinen, sillä paikalla on lähes kaikki maailman parhaat ja vielä täydessä tikissä viime viikonlopun Pekingin finaalin jäljiltä. Mahtavaa päästä kokeilemaan menoa, joka ei tällä pallolla enää kovemmaksi muutu! Oma päätähtäimeni on tosin vasta loka-marraskuun cupeissa, mutta kyllä fiilis on nytkin jo sellainen, että alkukesää parempaa vauhtia voisi olla luvassa :)

Valmistautuminen on sujunut hyvin. Hiukan arveluttaa tosin tämä myöhäinen kisapaikalle matkustaminen, mutta näin yhden hengen maajoukkueena ylimääräinen sompailu oudoissa olosuhteissa ei sekään olisi helppoa. Ja nyt saan isän huoltajaksi mukaan, mikä on tosi tarpeellista. Aikaeroon sopeutumisen olen jo aloittanut heräämällä aikaisin viime päivinä. Ja lämpösopeutumista olen hakenut ergosta sekä saunomisesta - en tosin yhdistettynä niin kuin hurjat huhut suomalaisista viime vuosikymmenen Hawaijin kävijöistä kertovat ;)

Kisaa voi seurata osoitteesta www.triathlonlive.tv. Startti on maanantaina 19.9. klo 02 Suomen aikaa eli seuraaminen vaatii kyllä yökukkumista tai aamuvirkkuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti