tiistai 20. syyskuuta 2011

Vatsatauti ja keskeytys Japanissa

Japanin reissu meni kivasti kisapävän aamuyöhön saakka, jolloin muhun iski joku vatsapöpö. Oksentelin aamun, mutta yritin silti vakuutella itselleni, että homma toimii kuten Konosella ja kisa sujuu siitä huolimatta... niinpä kampesin mukaan starttiin. Startti ja noin kolmasosa uinnista sujuikin todella hyvin, mutta sitten ylimääräistä tavaraa alkoi jälleen nousta ylös ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi keskeyttää kisa jo ekan uintikiekan jälkeen.

Harmittaa ihan pirusti. Miksi aina pitää tulla jotain tämmösiä kaiken romahduttavia ongelmia???!!!!???? Yokohama oli hirmuisen hieno ja siisti kaupunki ja söin kisaa ennen tosi varovaisesti pelkkiä tuttuja länsimaisia ruokia. Raskasta sekä turhauttavaa reissata toiselle puolelle palloa, tehdä kisasta vain startti ja sitten matkata takaisin kotiin.

Nyt ei auta jäädä ketutukseen pyörimään, vaikka ihan suhteettoman kovalle tämä homma taas tuntuu. On kuitenkin kaivettava reissusta sen tarjoamat positiiviset kokemukset. Etenkin uinnin suhteen itseluottamus kasvoi tosi paljon, kun pääsin samaan altaaseen treenaamaan huippujen kanssa eikä kisan alkuvauhtikaan enää tuntunut yhtä kovalle kuin pari kuukautta sitten eli se laji vaikuttaisi vihdoin menneen oikeaan suuntaan. Nyt on vain paranneltava olo täysin terveeksi ja sitten tehtävä kunnon treenisatsit Etelä-Korean, Kolumbian ja Uuden Seelannin maailmancuppeja varten.

4 kommenttia:

 1. Kisalähetyksessä näyt hetkisen ja kommentaattori mainitsi jotain "young female from Finland" :D Toivotaan ylikaiken että seuraavassa ITU kisassa menestystä jo tulee :)

  VastaaPoista
 2. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun

  VastaaPoista
 3. Näyttää Suomalaisten Urheilutietämys ravitsemuksesta olevan kivikaudelta, no senhän näkee suomalaisten tuloksista ja menestyksestä. Eikä tavoitteitakaan ole oiken kenelläkään. Suomen soutajat Hiltusen Ilonan johdolla ovat onneksi mm. poikkeus.

  VastaaPoista
 4. Onnea ja menestystä Ilona Hiltuselle ja Suomen soutajille ja ravitsemustiedettä opiskelevalle Kaisalle, jolla tavoitteet ovat kovat ja kohdallaan.

  VastaaPoista