maanantai 14. lokakuuta 2013

KL NuTri

Tänään oli jännittävä päivä. Rumpujen päristystä ja taputuksia kiitos...

KL NuTri on syntynyt!!!

Perustin siis toiminimen. Toimialaani ovat, ylläri ylläri, erilaiset triathloniin ja ravitsemukseen liittyvät hommat. Eli jos kaipaat itsellesi tai yrityksellesi tämän tyylisiä palveluja, ota yhteyttä :) Uskon, että pystyn KL NuTrin kautta tarjoamaan yhä enemmän vastinetta myös sellaisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita sponsoroimaan urheilu-urani kuluja - nyt tarjolla on siis mahdollisuus näkyvyyteen buumimaisesti kasvavan kestävyysurheilun parissa ja samalla avautuu mahdollisuus satsata henkilöstön tai asiakkaiden hyvinvointiin erilaisten liikunta- ja ravitsemusprojektien merkeissä.

Uskon, että ravitsemustieteen maisterin koulutus ja jo vuosia jatkunut koulutukseni kestävyysurheilun puoliammattilaisena tarjoavat loistavat lähtökohdat toiminnalleni. Nykyäänhän triathlon- ja etenkin ravitsemusasiantuntijapiireissä puuhaa lukuisia eritasoisia "asiantuntijoita": osa on ihan aitoja huippuja, mutta osalla on itsevarmuutta ja itsetietoisuutta huomattavasti enemmän kuin asiantuntijuutta. Yritän parhaani mukaan erottua aitona asiantuntijana. Useimmat triathlonvalmennukseen liittyvät työt hoidan tietty edelleen yhdessä TriForFunin ja huippuvalmentajien Paulin ja Riitiksen kanssa.

Toivon, että pystyn KL NuTrin kautta rääpimään treenatessa kuluvaa ruokaa pöytään. Raaka faktahan on, että pelkällä urheilulla mun on mahdoton elää. KL NuTri tuskin tuottaa hanhenmaksapalleroita huippuravintolassa, mutta mun moottori toimiikin vallan mainiosti pienessä yksiössäni nautituilla pakastevihanneksilla ja tonnikalalla :)

3 kommenttia:

  1. Hienoa Kaisa, onnittelut! KL NuTri onkin sitten Tridietin kovin kilpailija, joten kilpailu jatkuu vaikka urheilu-uran lopetinkin ;) Voimia ja menestystä niin yrittäjyyteen kuin urheiluunkin, t. Merja

    VastaaPoista
  2. Kekseliäs nimi, sanon! Onnea ja menestystä. Jännää, että kaksi huipputrinistiä vaikuttaa samalla ravitsemusalalla. Liekö muitakin?

    VastaaPoista
  3. Kiitos kannustuksesta! Joo meillä Merja "verinen" taisto jatkuu, heh ;) näissä touhuissa kyllä oikeasti yhteistyö on paljon todennäköisempää kuin triathlonmainen kisakamppailu :) en tiedä muita ravitsemustieteen maistereita triathlonpiireissä, mutta muiden koulutusten kauttahan etenkin terveys- ja valmennusalalla on iso tukku nykyisiä ja entisiä pro triathlonisteja.

    VastaaPoista