torstai 31. lokakuuta 2013

Uusi treenikausi!

Nyt on "kesäloma" vietetty. Loma meni mukavasti, tosin eipä se varsinainen loma lopulta ollut. Lähinnä muutaman viikon tiukka työsatsi. No, vaihtelua sekin - meneillään olevat valmennus- ja muut projektit ovat tosi inspiroivia ja on ollut hauskaa panostaa niihin ihan koko tarmolla.

Nyt on kuitenkin aika palata arkeen. Täytyy löytää toimiva tasapaino työlle, urheilulle ja levolle. Jo viime lauantaina käynnistin pitkästä aikaa sykemittarin ja tästä harjoittelu muuttuu pikku hiljaa taas tavoitteelisemmaksi ja tavoitteellisemmaksi. Tavoitteista kirjoitan kyllä jossain vaiheessa ihan uuden postauksen - esimerkiksi siltä kannalta, onko seuraava iso goalini Rio vai Kona...

Olkoon tavoite mikä tahansa, treenien kannalta tämä vaihe vuodesta on mun mielestä ihan parasta aikaa. Saa lähteä rakentamaan hommaa peruspalikoista sekä tehdä kivoja vähän erilaisia treenejä. Esimerkiksi tänään vedin monipuolisia ylipitkiä loikka-askelkävely-juoksusarjoja mäkeen ja eilen olin saunajoogassa :) Tosi antoisaa on myös se, että nyt on pitkästä aikaa mahdollisuus panostaa oikein kunnolla uintitekniikkaan. Viime päivinä suuri osa ajatuksistani onkin ohjautunut oikean käden peukaloon ;)

Vaihtelua perusarkeen tuli myös viime viikonloppuna, kun pääsin avaamaan kevyenliikenteentien Sahalahdessa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Kaisa, että teit meidän kevyenliikenteenväylän avajaisista erityiset olemalla mukana ja näyttämällä, kuinka rennosti juoksusi ja pyöräilysi sujuu hymyssä suin. Pääsi siinä sitten muutama pikku neiti vähän erilaiseen menoon mukaan. Yksi pyöräili kilpaa Kaisan juoksun kanssa, yksi sai normaalia nopeamman kyydin rattaillaan ja yksi pääsi juoksemaan Kaisan kanssa kotimatkan. Ikimuistoinen päivä siis monelle! Juttua ja kuvia tilaisuudesta oli Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen Lehdessä.

    VastaaPoista
  2. Voi, kävit sitten ihan mun kotikulmilla enkä valitettavasti tiennyt siitä. että mun suuri idoli tuli tänne päin avaamaan kevyenliikenteenväylän :(

    t. eräs kuntohölkkääjä

    VastaaPoista