perjantai 11. helmikuuta 2011

Treeniä Playitaksessa!

Viimeisestä blogikirjoituksesta on kulunut hävettävän pitkä aika… syynä siihen on kova gradun tulosten vääntäminen tammikuun loppupuolella. Samalla myös urheiluharjoittelua tuli ihan reilusti, joten lopputuloksena oli pieni väsymystila. Edes blogikirjoituksia en jaksanut vääntää.

Nyt pääpaino on taas siinä missä (ainakin muiden paitsi graduohjaajieni mielestä… ;) ) kuuluu eli treenaamisessa, nukkumisessa ja syömisessä. Olemme olleet viikon alusta Fuerte Venturalla Playitas –nimisessä urheilukeskuksessa. Matka tänne oli rankka, sillä siihen sisältyi monta lentoa, hätälasku sairauskohtauksen takia ja kaiken lisäksi pyöräni jäi yli vuorokaudeksi Berliiniin. Mutta reissu kannatti, sillä treenipuitteet ovat täällä totisesti kohdallaan! Uintia varten on 50 m upouusi ulkouima-allas ja treenipoijuja meressä, juoksuun löytyy hyviä hiekkateitä ja jumppiin iso kuntosali. Saaren pyöräreitit ovat tosin makuuni hiukan liian tasaisia ja tuulisia, mutta kiva sitä on silti lämpimässä ajella. Ja ovat pyöräreititkin kuulemma paremmat kuin Lanzarotella.

Leirin harjoittelu on parin kevyen aloituspäivän jälkeen lähtenyt hyvin käyntiin. Eilen tein Paulin ohjastuksessa tehokkaan perusuinnin ja loistavan vk-tehoisen triathlonharjoituksen. Tänään oli puolestaan sosiaalisen liikunnan aika. Aamulla teimme saksalaisten ja tanskalaisten kuntoilijoiden kanssa yhteisen ohjatun jumpan ja juoksun. Aamupäivällä uin sitten reippaamman uintitreenin Itävallan maajoukkueen mukana ja sen perään ajoin pitkän lenkin tanskan maajoukkuenaisen kanssa. Aivan mahtavaa, kun ympärillä on paljon triathlonisteja – kerrankin en tunne itseäni ihan oudoksi tapaukseksi ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti