maanantai 25. heinäkuuta 2011

9. sija Genevessä

Eilen Genevessä käydyssä Eurooppa Cupissa tuli jälleen epäonnistuminen. Tavoitteena oli podiumpaikka ja tuloksena 9. sija. Mikä henkisesti pahinta, homma murskaantui jälleen jopa aiempia kisoja huonompaan uintiin. Kaaduin startissa, mutta se ei ole ainakaan täysi selitys ihan tajuttoman surkealle räpiköinnille. Hävisin kärjelle valovuoden mittaiset kolme minuuttia. Nyt kilpailu-uinnissa on joku todella paha lukko: on aivan uskomatonta, että aiempaa paremmilla treeneillä kisoista tulee vaan entistä huonompia suorituksia. Todella masentavaa.

Eilistä kisaa helpotti onneksi hiukan, että vedestä samaan aikaan kanssani rantautunut ranskalaistyttö oli kohtalaisen hyvä pyöräkuski ja saimme hänen kanssaan pidettyä siedettävää vauhtia yllä pyöräilyssä. Pyöräjalkanikaan eivät kuitenkaan olleet parhaimmillaan eikä eilisillä jaloilla ollut mäkisestä reitistä huolimatta otettavissa kärkeä kiinni, mutta onneksi lisää eroa kärkiryhmään ei pyörällä tullut kuin reilu minuutti.

Juoksukaan ei kulkenut niin kuin odotin. No, eipä fiiliskään ollut juostessa enää ihan huipussaan, kun lähdin todella paljon toivomaani huonommasta tilanteesta juoksulenkille. Pienoiseksi ilokseni kipitin kuitenkin väkisin vääntämällä kisan kolmanneksi parhaimman juoksuajan, ohitin läjän tyttöjä ja nousin siedettävälle 9. sijalle.

Nyt ei siis auta muuta kuin jälleen kerran koota tilanne. Täytyy skannata ihan tosissaan, mitä seuraavaksi teemme: onko edessä vain harjoittelua (ja siihen sisältyen Kuopion SM-kisa ja avovesiuinnin SM-kisa) vai maailmancup Unkarissa samoihin aikoihin. Täytyy antaa höyryjen jäähtyä pari päivää ja miettiä asiaa sen jälkeen virkeällä mielellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti