maanantai 15. elokuuta 2011

Lepoa ja harjoittelua

Edellisen blogitekstini "mitäs kisoja seuraavaksi" -kysymykseen tuli vastaus jo pian kirjoittamisen jälkeen. Joku tyhmä tauti iski päälle. En ollut mitenkään tajuttoman kipeä, mutta silti selvästi flunssainen ja kaikki palautumismittarit näyttivät pahasti punaista. Toivoin, että tilanne olisi muuttunut viikonlopuksi ja pakkasin jopa laukun Kuopion SM-kisaa varten. Perjantaiaamuna jouduimme kuitenkin tekemään raskaan päätöksen ja jäämään kotiin :(. En olisi uskonut, että "vain" SM-kisan väliin jääminen olisi harmittanut niin paljon kuin se harmitti.

Kuopion viikonloppu meni nyt siis lähinnä lepäillessä. Mielenkiintoisinta antia oli Kuopio Triathlonin ja Kalevankisojen töllöttäminen telkkarista sekä Lontoon WCS kisan tarkka seuraaminen netistä. Lontoossa ei näyttänyt olevan ihmeellisyyksiä. Selvää on, että juoksu ratkaisee tosi paljon sillä kisareitillä, mikä sopii mulle. Nyt parikymmentä ekaa naista juoksi reilun minuutin sisään kaikki alle 35 min. Se vauhti olisi ollut kovaa valuuttaa Kalevankisoissakin...

Koska yksi tärkeä viikonloppu meni nyt sairastellessa, päätimme jättää myös viime viikonloppuisen maailmancupin suosiolla väliin. Samoin jätän väliin tulevan viikonlopun sprintti MM-kisan, jonka listalle nousin ihan yhtäkkiä vasta pari päivää sitten. Tulimme siihen tulokseen, että MM-kisaan ei olisi järkeä lähteä täysin viimeistelemättä ja näin yhtäkkiä on aika vaikea saada kunnon viimeistelyä aikaiseksi, kun koko viime viikon perustreenaaminen jo tähtäsi täysin loppusyksyyn.

Erittäin positiivista on se, että se kevyen viikonlopun jälkeen treenaaminen alkoi pitkästä aikaa sujua jopa loistavati ja saimme tehtyä tosi hyviä perussettejä varsinkin vedessä :). Toivottavasti sama vire jatkuu seuraavat viikot, niin syksyyn tulee vielä tosi mielenkiintoisia koitoksia!

Ensi sunnuntaina käydään muuten ITU:n pitkän matkan EM-kisat Suomen Tampereella. Harmi, että siitä kisasta palautuminen veisi multa niin kauan, että olympialaisiin tähtäävät loppukauden kisat olisi sillä niitattu...muuten täytyy myöntää että pitkä matkakin on alkanut kutkuttamaan ja olisi kyllä ollut tosi hienoa osallistua kotimaassa käytävään arvokisaan. Valtavasti onnea ja tsemppiä koko Suomen joukkueelle!!!

Niin ja muistakaahan kaikki tulla kisaamaan / kannustamaan / auttamaan järkkärihommissa Helsinki City ja Linnanmäki Triathloniin Uimastadikalle 28.8.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti