keskiviikko 29. elokuuta 2012

Challengea Itävallassa sunnuntaina!

Ensi sunnuntaina on edessä pitkä päivä, kivaa! Kisaan nimittäin Itävallassa puolimatkan Challenge Walchsee Keiserwinkl skaban.

Vielä kuukausi sittenkin fiilis tuntui hiukan väsyneelle ITU kisojen suhteen, joten päätimme, että teen jotain uutta ja mukavaa ja käyn kokeilemassa menoa jossain vähän erilaisessa kansainvälisessä koitoksessa. Niinpä olen nyt viimeiset viikot tehnyt tavallista enemmän pitkiä sitkeitä lenkkejä Scorpparin päällä tempoillen ja Niket koivissa viuhuen. Ja kivaahan tämä hiukan erilainen treenaaminen on ollut!

Myös kunto tuntuisi nousseen mukavasti, joten ainakin selvästi Joroista parempi suoritus pitäisi sunnuntaina pystyä iskemään. Mihin se sitten riittää, on erittäin suuri kysymysmerkki. Kyyti on ainakin tasokasta, sillä Walchseessa kisaavat muun muassa moninkertaiset Ironmanvoittajat Gina Crawford, Mary Beth Ellis ja Erika Csomor. Jänskä nähdä, kuinka haipakkaa nämä pitkien matkojen supertytöt painelevat!

Se on ainakin selvää, että paikkana Walchseen pitäisi olla just sellainen mistä tykkään. Alppimaisemat vuorineen ja järvineen ovat niin tajuttoman ihania. Ja mäkiä pitäisi löytyä myös pyöräreitiltä, jee jee jee :) Peukut pystyyn, että potkua ja sitkeyttä löytyy sunnuntaina!

2 kommenttia: