torstai 30. tammikuuta 2014

Leirin vikat treenit


Kanarian leiriltä jäi kokonaisuudessaan tosi hyvät fiilikset. Oli kivaa viettää huippu-urheilijan arkea eli jumpata, syödä, treenata, syödä, levätä, treenata, syödä, jumpata ja levätä - ja toistaa tämä ympyrä päivästä toiseen :)


Leirin vikojen päivien päätreenit sujuivat mainiosti. Sunnuntaina uin erittäin ikävässä aallokossa (just sellaisessa, jossa on silloin tällöin syytä harjoitella) tunnin, ajoin perään noin 1.30 h tempoa ja mäkeä PK-MK:lla ja lopuksi juoksin 7 km mäkeä VK:lla. Perään vielä pikkuloikkia yms. "Paul spesiaaleja" ja jalkojen ah niin ihana jumitus oli taattu ;) kotimatkalla suhteellisen loivapiirteisen rantatien mäet tuntuivat valtaville vuorille...

Maanantaina ajoimme 5 h lenkin, joka sujui jopa pirteämmin kuin leirin aiemmat pitkikset. Totuin leirillä ajamaan aiempaa paremmin sekä ylä- että alamäkeä tempopyörällä, mikä on tosi jees ensi kesää ajatellen. Kesällä 2013 ajoin ekan kerran tempotykillä kunnon mäkeä vasta kaksi päivää ennen Ironman 70.3 EM kisaa, mikä kyllä näkyi etenkin reitin teknisillä alamäkiosuuksilla.

Tiistaina juoksin leirin kolmannen 1.30 h pk lenkin ja oon hiukan hämmästynyt siitä, ettei tän pituinen juoksu enää oikeastaan edes tunnu pitkälle. Iltapäivällä leirin vikana päätreeninä oli 1.30 h kelaus avovedessä, joka sekin oli tosi tarpeellinen, vaikkakin suolavesi ja aallokko aiheuttivat taas ikävän merisairasolotilan...

Palasimme eilen Suomeen ja nyt edessä on muutama päivä kevyttä liikuntaa sekä rutkasti toimistotöitä. Odotan tosi paljon myös sitä, että viikonloppuna pääsisi vihdoin hiihtämään kunnon laduille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti