tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kuulumisia ja kisasuunnitelmat

Aika Afrikan Ironmanin jälkeen on hurahtanut kuin siivillä. Ei uskoisi, että kilpailusta on jo kolme kuukautta. Samat kolme kuukautta on myös aikaa kauden päätavoitteeseeni, Ironmanin MM-kisaan Hawaiilla, joten nyt lienee aika vetää yhteen mennyttä ja tulevaa.

Kuten olette saattaneet Atoksen ja Olympiakomitean blogistani lukaista, muutamat viikot Ironmanin jälkeen sujuivat tosi nihkeästi. Koivet kiukuttelivat ja sairastelin vähän väliä. Toukokuun lopussa kävin kuitenkin reilun viikon leirillä Mallorcalla ja Viva Blue hotellin huippu oloissa treeni tuntui luistavan mainiosti.



Kunnes leiri päättyi ikävästi yli 38 C kuumeeseen. Ajattelimme jo, että olen ajautunut pahaan överiin, mutta lopulta pitkien selvittyjen jälkeen ilmeni, että kiusaaja oli ihan tavanomainen streptokokki bakteeri. Oireista oli vaan puuttunut tavanomainen kurkkukipu. Kymmenen päivän antibioottikuuri hoiti mut terveiden kirjoihin ja kesäkuun puolen välin paikkeilta olen päässyt treenaamaan ihan okei. Ja meno onkin ollut tosi kivaa!

Vaikka on kesä, olen tehnyt aika paljon pyörätreenejä ergolla. Yleensä vedän setit kuumassa sisätilassa, mutta tällä kertaa teimme yhdistelmän Hietsun rannalla, jossa kisataan 31.7. Next Triathlon Helsinki.



Niin ja nyt siis ollaan siinä tilanteessa, että peruskunto on kohoamaan päin ja sinne Hawaiille on aikaa se kolme kuukautta. Ennen Hawaiia tulen kuitenkin kisailemaan ainakin alla olevissa tapahtumissa. Näistä useimmat toimivat kovina treeneinä ja oikeastaan vain Ironman 70.3 EM-kilpailu on koitos, jossa toivoisin myös aika räjähtävän hyvää kulkua :)

19.6. Finntriathlon Joroinen, Puolimatkan SM-kilpailu
31.7. Next Triathlon Helsinki, Perusmatka
14.8. Ironman 70.3 Wiesbaden, Puolimatkan EM-kilpailu
27.8. Ironman 70.3 Zell am See

Ensimmäinen kisa on siis jo tulevana lauantaina. Joroisten kisasta on jo muodostunut mukava kesäperinne ja nytkin odotan innolla, että pääsen vetämään pitkää sitkeää kyseisiin legendaarisiin maastoihin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti