maanantai 15. elokuuta 2016

Viides EM 70.3 Wiesbadenissa


Eilen käydystä Ironman 70.3 EM kisasta jäi kaksijakoiset tunnelmat. Toisaalta viides sija erittäin kovassa seurassa on tosi jees.Toisaalta taas suoritukseni ei ollut odotusteni mukainen. Uinti oli toivotonta räpiköintiä, pitkälti allergiaoireiden vuoksi. Tämän jälkeen kisan kulkua ei yhtään helpottanut se, että pyöräilyn alkupuolella onnistuin tiputtamaan juomapullot, jotka veden lisäksi sisälsivät lähes kaikki matkassa olleet energiat. Uutta juomaa sain vasta 40 km kohdalla. Muuten pyöräily oli kyllä kohtalaisen vahvaa. Ainakin osittain hengitysvaikeuksien ja energian loppumisen takia juoksusta sitten kuitenkin tuli rankka reissu ja puolimaralle tuhraantui vähintään pari minuuttia ylimääräistä aikaa.

Ruikuttaminen ei kuitenkaan auta urheilussa yhtään mitään eli nyt täytyy vain ottaa toilailuista opiksi ja suunnata katse tulevaan. Tästä on joka tapauksessa loistavaa aloittaa vuoden tärkein parin kuukauden treenijakso, joka johtaa Hawaiin palmurannoille!

Valmistavaan jaksoon kuuluu myös pari kisaa. Ensimmäinen näistä on jo ensi lauantaina, kun osallistun Helsinki City Triathlonin aikuinen-lapsi sarjaan serkkuni tyttären kanssa :D  Toinen kisa on sitten hiukan rankempi: Ironman 70.3 Zell am See elokuun vikana sunnuntaina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti