keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Vuosi meni ja uusi alkaa!

Joulu sujui tänä vuonna leppoisasti perinteisissä merkeissä. Herkkuja nautiskelimme mahan täydeltä, piirrettyjä ja romanttisia elokuvia katsoimme joka päivä ja nukuttua tuli uskomattoman paljon. Joulun kruunasi pari superkevyttä hiihtelyä kauniilla valkoisilla hangilla.

Vaikka lajivalikoima on laajentunut jopa hiihtoon, on polven paraneminen silti ollut hitaampaa, mitä uskoin. Tai sitten vaan maltti alkaa olla lopuillaan. Joka tapauksessa treenaaminen on edelleen täytynyt pitää tosi kevyenä. Määrää saan onneksi jo tehtyä kohtalaisesti. Innostuin pari viikkoa sitten ottamaan karstoja koneesta uima-altaassa ja stepperin päällä ja siitä fiilistelystä seurasi viikoksi ikäviä uusia kipuja. Kai sitä on vaan pakko malttaa tehdä alavauhtista niin kauan kunnes koipi edes taipuu normaalisti. Juoksunkin aloittamiseen taitaa mennä vielä jokunen viikko. Olen kyllä jo vetänyt lenkkarit jalkaan, mutta meno oli sen verran pahaa linkkaamista, että täytyy nyt alkuun hermottaa koipia pienillä hypyillä ja drilleillä.

Huomenna on sitten viimeinen päivä tältä vuodelta. Itselleni vuosi oli loistavan alun (mm. EM duathlonin pronssi, Saksan mestaruuskisojen 2.) jälkeen aikamoinen koettelemus (kambylobakteeri kesällä ja polven hajoaminen syksyllä). Ensi vuodelle toivoisin edes hieman enemmän onnea. Joulupuurosta sain mantelin, mikä tunnetusti lisää toiveiden toteutumismahdollisuuksia ;)

Valtavat kiitokset vuoden 2009 tukijoilleni Hansatonille, Kuulohansalle, Karhulle, Scorpionille ja Maximille! Kiitokset myös Paulille loistavasta valmennustyöstä! Ja sydämelliset kiitokset äidille, isälle, Kirsille ja kaikille muille, jotka auttoivat minua selviämään synkästä syksystä!

Iloista Uutta Vuotta!!!

1 kommentti: