torstai 1. heinäkuuta 2010

Leiri korkealla takana ja vauhdikasta menoa edessä!



Palasimme jo viikko sitten Font Romeusta maan pinnalle, joten nyt on vihdoin aika vetää yhteenvetoa hyvästä kolmen viikon leiristä!

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, majapaikka oli aikas karu vanha koulu... mutta juoksurata ja uimahalli olivat onneksi uudistetut, mikä oli tietty treenileirillä pääasia.



Treeneihin tuli valitettavasti ekan viikon jälkeen pientä takapakkia. Polvi oli loistava ja taisimme innostua juoksemaan heti alkuun hieman turhan paljon. Se sitten kostautui ihmeellisenä lonkkakramppina :( . Viimeisenä kahtena leiriviikkona en pystynytkään juoksemaan kuin lyhyitä lenkkejä tosi hiljaa hissutellen. Mutta onneksi lonkka ei haitannut uinti- ja pyörätreenejä. Oli hieno uida, kun radalla oli tilaa ja oli aivan ihanaa polkea kunnon mäkiä!





Leirin lopuksi olin vielä Kirsin ja äidin kanssa lomailemassa reilun vuorokauden Barcelonassa. Oli tosi kivaa unohtaa ihan täysin urheilut heti leirin perään. Alkuun shoppailimme valtavassa outletissa ja toisena päivänä ihmettelimme sitten nähtävyyksiä.



Nyt lonkka on täysin terve ja polvikin tuntuu edelleen tosi hyvälle. Suunnitelmissa on, että teemme heinäkuun alkuun kunnon satsin lajinomaisia tehotreenejä (tietty polven ehdoilla) ja elokuussa olisi sitten tarkoituksena alkaa kiertää Eurooppa Cupin ja Maailman Cupin kisoja.

Kisanumeron vetäisen kuitenkin päälle jo ylihuomenna Kisko Triathlonissa! Tosi hauskaa päästä kiskomaan, vaikka vielä ei ihan täysiä olekaan lupa painella...lähinnä tavoitteena on tutkailla, miten polvi toimii, kun juoksen yhteen putkeen reipasta vauhtia yli tämän hetkisen ennätyksen, mikä on tasan 10 min. Mutta jos lauantain koitos sujuu polven suhteen hyvin, saatanpa vielä jälki-ilmoittautua viikon päästä käytäviin perusmatkan SM-kisoihin!

1 kommentti: