keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Meksikossa

Aika Suomessa vierähti nopeasti. Onneksi ehdin reilussa parissa viikossa nauttia kaikista kotimaan kevään parhaista puolista: pääsiäisestä, vapusta ja ihanan lämpimästä kevätsäästä! Vappuna kelit tosin viilenivät ikävästi, mutta eipä haitannut pahasti, sillä heti maanantaina matkasin uudelle mantereelle Meksikoon ;).

Täällä Meksikon Monterreyssä on maailmancupin kisa sunnuntaina. Paikka on tosi kiva ja fiilikset ovat hyvät. Hotellimme on supersiisti ja aivan kisa-alueen juurella ja kaikki treenipaikat ovat ihan loistavia. Ilmassa väreilee virkeänä pitävää jännitystä, kun eri maajoukkueita saapuu yksi kerrallaan hotellille. Kisa sunnuntaina tuleekin olemaan kivikova, kun 75 naista hyppää Monterreyjokeen ja alkaa erittäin nopeilla uinti-, pyöräily- ja juoksureiteillä setvimään välejään. Lisäefektiä koitokseen saattaa tarjota säätiedotusten lupailema 40 C hellekeli.

Itse odotan kisaa innokkaasti. Treenit Suomessa sujuivat hyvin ilman mitään ongelmia, vaikka alkuun Japanista palattuamme meni kyllä lähes viikon verran aika kovassa väsymyksessä. Loppujaksoon saimme kuitenkin tehtyä reilusti perusmäärää sekä muutamia todella kehittäviä reippaita uinti- ja juoksutreenejä. Tämän viikon maanantai menikin sitten matkustaessa ja eilinen tiistai oli tosi helppo päivä. Nyt keskiviikkona ja huomenna torstaina teen aika normit kunnon treenipäivät, perjantai on lähes lepoa ja lauantaina hiukan vain herättelen elimistöä lyhyillä rennon terävillä rykäsyillä. Sunnuntaina saakin sitten taas antaa kaikkensa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti