tiistai 14. kesäkuuta 2011

Italiassa surkea uinti ja 24. sija

En olisi ikinä uskonut, että uinti voi kulkea NÄIN huonosti. Italiassa tuli kaikkien aikojen pohjat, kun hävisin kärjelle SPRINTTIMATKALLA 1.23 min...huh, huh! Selitykset ovat hakusessa. Yksi syy on potku päähän heti uinnin alussa mikä vei uimalasit. Toinen syy on uusi tekniikka, joka sekoittaa nähtävästi kaikki kovassa vauhdissa. Kolmas syy ehkä ylikunto...??!!?

Joka tapauksessa tilanne oli heti uinnin jälkeen ihan toivoton, kun olin koko porukan vikana paljon muiden perässä. Pyörässä oli vielä kaiken lisäksi tullut monta pientä ryhmää, joissa tehtiin tosissaan töitä. Omat pyöräjalkani eivät olleet mitenkään parhaimmat mahdolliset ja väkisin tempoa ajamallakin eroa ykkösryhmään tuli lisää reilut 2 min ja vikaan ryhmään se pysyi about samana. Eli ei tosiaan hyvä!

Tokassa vaihdossa kämmäilin kaiken lisäksi kamojen kanssa ylimääräiset 15-20 s. Juoksussa vitutus oli jo tosi kova ja pelotti juosta ihan täysillä, koska elimistössä ilmiselvästi on nyt jotain häikkää. Joka tapauksessa tässäkin tilanteessa hävisin reilun 5 km matkalla voittajalle Aussi Erin Denshamille vain 34 sekuntia! Eli juoksu alkaa olla aikas kauhukunnossa ja todella kovia tuloksia on tehtävissä, kunhan vaan se s.....nan uinti alkaisi sujua niin kuin treenaamisen mukaan pitäisi!!!

Nyt on siis vaan väkisin väännettävä pää pystyyn, tehtävä kunnon analyysi valmentajan kanssa, ja laitettava uintievät kuntoon parin viikon päästä käytäviä EM-kisoja varten.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä Kaisa!! Älä harmistu vastoinkäymisistä, leuka pystyyn seuraavaa koitosta varten :)

    Superisti tsemppiä!!

    VastaaPoista