keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Fiiliksiä ennen Mallorcan EM kisaa

Ensi lauantaina on tän kauden vika koitos - ITU puolimatkan Euroopan mestaruuskisa. Odotan kisaa innolla. On mahtavaa päästä vielä koittamaan, mitä tästä kropasta irtoaa ja yrittämään sitä tämän vuoden "täydellistä" suoritusta. Toisaalta täytyy myöntää, että kausi on ollut pitkä ja oon tyytyväinen, että pian on jo loma.

Saavuimme Mallorcalle ja kisapaikalle Pagueraan sunnuntaina. Olemme siis ehtineet tutustua kisareitteihin harvinaisen hyvin. Uinti polskitaan ilman märkkäriä. Se onkin sitten jänskää, millainen meri kisapäivälle sattuu: toisinaan vesi on ollut täysin tyyni, mutta toisinaan siinä näyttäisi olevan suuria surffiaaltoja. Pyöräreitti on tasaisempi kuin aiemmissa tänä vuonna tekemissäni ulkomaan kisoissa. Ihan flättiä täälläkään ei ole, vaan koko ajan on pikkumäkeä ja helppoja mutkia. Juoksu on ihan kunnolla mäkinen ja epätasaisen kivipinnan vuoksi varmasti kova koitos koiville. Lisähaastetta tulee lämpimästä ja aurinkoisesta kelistä.


Valmistautuminen on sujunut suunnitellusti. Sunnuntai oli helppo matkapäivä. Maanantaina teimme joka lajissa perus pk-treenit. Eilen vedimme sitten vähän kisavauhtia ja hiukkasen kovempaakin. Tänään vuorossa oli pidempi pk päivä, huomenna on lähes lepoa ja perjantaina aika lyhyt treenipäivä, joka sisältää muutamia rennon reippaita pätkiä. Tähän tyyliin valmistaudun yleensäkin kisoihin.

Treenaaminen on tuntunut hyvälle perusmenolle tai oikeastaan jopa jonkun verran perusmenoa paremmalle. Ihan rehellisesti sanottuna kroppa vaikuttaisi olevan ehkä parhaassa kunnossa ikinä, mutta pään tarttee vielä hiukan piristyä, että pystyn kaivamaan aivan kaikki voimavarat vielä kerran käyttöön. No, kyllä se sisuvire varmasti herää, kun kuulen ITU kisojen rumpumusiikin ;)

Tänään ja huomenna tankataan myös lihakset täyteen. Kuva on aamupalalta, johon kuului kaikennäköistä kivaa mitä tarjolla oli sekä omina eväinä erilaisia marjajauheita.

Nyt sit tarttis vaan pysyä ehjänä vielä pari päivää. Se ei täällä oo ihan helppoa... heti sunnuntaina kaaduin ylämäessä noin 10 km/h vauhdista, kun yhtäkkiä ajoin Paulin takapyörään. Maanantaina juoksin päin aloeveraa. Tiistaina sain medusan iskuja käsivarsiin. Onneks näistä on sentään selvitty pikkuhaavoilla, mut hiukan on sellainen fiilis, että oliskohan parempi lukkiutua vikoiksi päiviksi hotellihuoneeseen ;)

Kisa starttaa lauantaina klo 13.03 Suomen aikaa. Siitä tulee varmaan jonkunlaista liveä Challenge -sivustolla. Myös mun ihana äiti lupasi taas laittaa päivityksiä Twitteriin. Lähtölista ja lisätietoja skabasta löytyy ehkä helpoiten ITU:n sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti