torstai 14. toukokuuta 2009

Kisakutinaa vaivaviikon jälkeen

Viime viikko sujui hieman nihkeissä merkeissä. Leirillä alkanut flunssa oli tosi sitkeässä, vaikkei se onneksi niin pahaksi mennyt, että olisi tarvinnut lopettaa treenaaminen. Lisäksi viime kevään vaiva, oikea pohje, pakotti jättämään juoksut tosi vähiin. Harjoitusinto oli kuitenkin kova ja valkkukin näytti vihreää valoa, joten ihan hyvää settiä saimme heti leirin perään aikaiseksi (treeniä noin 20h jossa mm. paljon erilaisia uinteja ja kolme reipasta/kovaa pitempää pyörää).

Vaikka viikko meni kieltämättä monessa suhteessa riskirajoilla, alkoi kroppa kuitenkin hymyillä sunnuntaina. Pohkeen kipu hävisi yhtäkkiä (nilkkalukko taas?) ja myös flunssa parani pikku hiljaa tämän viikon alussa. Eilen oli pitkän treenijaksomme vika kova harjoituspäivä ja nyt alkaa herkistely kohti tulevia kisoja!

Sunnuntaina edessä on melkoisen jännä koitos nimittäin SM-maastojuoksut. Älyttömän hauskaa päästä mukaan kun tuo polvikin vihdoin kestää mäkien kipittämistä! Hieman kyllä jännittää etenkin se, kuinka kovaa ne juoksijat oikeen pinkaisee alamäkiin... SUL:n nettisivuilla kilpailun ennakkosuosikkinelikkoa hehkutetaan "ehkä kaikkien aikojen kovatasoisimmaksi" eli Suomen kovin kärki on paikalla. Lisäksi mukana on joukko mustia hevosia joihin myös triathlonin Suomen mestari luetaan ;).

http://www.sul.fi/index.php?sivutunniste=1&sivuitem=98&riviavain=78&newsitem=5397

Ja maastojuoksuthan ovat vasta välietappi kohti kevään tärkeintä skabaa eli reilun viikon päästä käytävää EM-duathlonia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti