torstai 3. maaliskuuta 2011

Australiaan!

Lontoon vaihto on takana ja Singaporen koneellakin olen edennyt jo yhdeksän tuntia kahdestatoista. Ei siis enää paha matka Brisbaneen... tähän mennessä reissu on sujunut miellyttävästi unten mailla! Brisbaneen saavun paikallista aikaa keskiviikkoaamuna. Carina Leagues Triathlon Clubin päävalkku Warwick Dalziel tulee hakemaan mut lentokentältä ja vie asumaan seuran age groupper triathlonistin Michael Lennonin hoiteisiin. Ystävällisiä nuo aussit.

Treenaan Carina Leaguesin kanssa reilut kolme viikkoa ennen Mooloolaban maailman cupia ja sitten uudestaan pari viikkoa ennen Sydneyn kisaa. Tarkoituksena on tehdä mahdollisimman paljon uinteja porukassa ja tietty jonkun verran myös muita treenejä. Jännä nähdä miten homma lähtee sujumaan. Paulin ohjelmat ovat kuitenkin ohjenuorana, mutta on tosi hauskaa saada kovaa treeniseuraa ja onhan nyt mieletön mahdollisuus oppia aivan uusia juttuja!

Hiukan sain oppia muiden maiden maajoukkueiden treenisysteemeistä jo Playitaksen leirillä. Panostus on hurjaa. Itävaltalaisilla ja ruotsalaisilla maajoukkueiden toiminta vaikuttaa erittäin hyvälle ja treeneissä on sekä laatu että määrät ihan huikeat. Oman lajin lisäksi tehdään paljon myös coretreeniä ja huoltojumppia. Touhu on silti iloisen oloista yhdessä tekemistä. Tanskalaisten harjoittelusta taas jäi päällimmäisenä mieleen, että treeniä on erittäin paljon ja kun heidän kanssaan tein pari pk-lenkkiä, niin naisilla oli selvästi reippaampi vauhti kuin mihin itse olen tottunut. Eli vaikka olen vähän kuvitellut, että itse jo treenaan tosi rankasti, niin on hommassa vielä selvästi nostettavaa (vikat sanat ennen ylikuntoa…? ;) ). Mutta omalta osaltani leiri sujui jalkabakteerin jälkeen aivan loistavasti ja kuntokin vaikutti joka lajissa nousseen jo tuossa ajassa ihan uskomattoman paljon.

Eli nyt kun paikat ovat kunnossa ja olosuhteidenkin pitäisi olla kohdallaan, niin odotan tosi paljon Aussien treenijaksolta. Myös työvälineet ovat vahvistuneet, sillä aloitin yhteistyön NIKEn kanssa. Suuri kunnia saada edustaa näin perinteikästä merkkiä. Parasta tietysti on, että Nikellä on tosi vahvat juuret kenkien kehittäjänä ja lenkkareita löytyy joka lähtöön. Jalat tulevat ainakin ensikokeilujen perusteella kestämään juoksua paljon paremmin, kun voin nyt käyttää selkeästi erilaisia kenkiä erilaisissa treeneissä. Ja oli siinä pikkutytön iloa, kun sain pakata laukun täyteen upouusia teknisiä ja tajuttoman hienoja treenivaatteita :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti