keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Sopeutumista ja Stroke & Striden voitto!

Ensimmäinen viikko Ausseissa on ohi. Aluksi oli pieniä sopeutumisvaikeuksia mm. lämpötilan, aikaeron ja erilaisten treenisysteemien vuoksi, mutta nyt hommat ovat alkaneet luistaa ja päivät menevät mukavasti treenatessa, levätessä ja syödessä. Ehdinpä tosin eilen vapaan aamupäivän kunniaksi käydä paikallisessa puistossa. Lähdin tosin sieltä vikkelään pois, kun huomasin että pusikoissa majaili laumoittain saappaan kokoisia ällöjä liskoja. Onneksi muita kovasti peloteltuja paikallisia eliöitä ei ole tullut vastaan.

Urheilun suhteen ensimmäinen shokkiherätys keholle oli, kun osallistuin sunnuntaina Stroke & Stride kisaan Mooloolaban lähellä. Kisassa uitiin kilsa ja sen perään juostiin kolmonen. Meno ei kyllä tuntunut matkan ja edellisten päivien treenien jäljiltä kovinkaan lennokkaalle, mutta kuinkas ollakaan voitin koitoksen! Mukana oli tosin vain pari pro naista, mutta kovia miehiä enemmän eikä ero niihinkään venähtänyt ihan mahrotttoman suureksi. Hyvä hyvä! Kisa oli tapahtumana älyttömän hauska ja päivän kruunasi se, kun kävimme treeniryhmäni kanssa uintisurffailemassa Mooloolaban beachilla!

http://www.wizard.racetectiming.com/default.aspx

Päiväsysteemi täällä on tosi erilainen kuin mihin Suomessa olen tottunut. Aamutreenit alkavat yleensä jo klo 5. Olen kuitenkin herännyt helposti joka aamu neljän jälkeen hymy huulilla päivän treenejä odottaen...hullua, kyllä joo! Motivaatiota lisää tosi kiva treeniryhmä. Elite ryhmäämme kuuluu paikallisten lisäksi pari israelilaista ja yksi unkarilainen triathlonisti. Ryhmän menestyneimpiä taitavat olla junnu MM-kisojen 5. Ron Darmon ja nuorten olympialaisten 2. Ellie Salthouse. Olen tehnyt ryhmän mukana kaikki uintitreenit ja osan muista treeneistä, mutta aika paljon olen treenaillut myös yksikseni Paulin ohjelmien mukaan. Porukka on tehnyt aika paljon kovia lyhyitä kisoihin valmistavia treenejä ja mulla taas on vielä ollut enemmänkin sitkeitä rakentavia kesän koitoksiin tähtääviä settejä. Mutta kivaa on siis ollut ja varmasti on myös tulevina päivinä :)

1 kommentti:

  1. Hei

    Upeaa, että tuli kisasta voitto. Hieno homma.

    Muista syödä ja levätä tarpeeksi siellä maailmalla. Toivottelee äiti.

    Muuten työkaveri kertoi, että Scorpion oli ollut hyvin esillä fillarimessuilla.

    VastaaPoista