maanantai 24. elokuuta 2009

Ei toiminut kroppa Karlovy Varyssa - 15.sija

Sunnuntaina Tsekeissä käydyssä Eurooppa Cupissa mikään ei sujunut niin kuin piti. Ennen kisaa kaikki oli pieniä vatsaongelmia lukuunottamatta OK. Oikeastaan jokainen laji kulki jopa loistavasti! Myös kisareitti oli just "mun reitti", sillä pyörässä ajettiin seitsemän kertaa 500m pitkä tosi jyrkkä mäki.

Kilpailun startattua tunsin kuitenkin heti, että nyt tulee rankka reissu. Kroppa oli kumman väsy. Uinti meni taas täysin räpeltämiseksi ja rantauduin yksin pari minuuttia kärjen jälkeen. Tässä vaiheessa vielä toivoin, että pyörä kulkisi normaalisti ja saisin porukkaa kiinni. Mutta jaloista ei löytynyt yhtään potkua. Meno oli voimatonta dieseliä. Niinpä ajoin koko kisan täysin yksin tempoa ohitellen vain muutaman tytön. Eroa uinnissa karanneeseen kärkikaksikkoon oli pyörän jälkeen jo kuutisen minuuttia ja isoon pääryhmäänkin lähes 4min. Juoksukaan ei tuntunut hyvälle eikä kyllä ollut enää fiilistäkään kipittää. Ohitin silti paljon porukkaa juosten jopa kolmanneksi nopeiten. Maalissa olin pettyneenä vasta 15.

Nyt täytyy toivoa, että sunnuntaiksi sattui vain huono päivä eikä kropassa ole mitään pahempaa vialla. Seuraava kisa on nimittäin edessä jo viikon päästä. Vuorossa on todella kovatasoinen Eurooppa Cupin premium kisa Puolassa. Onneksi tässä on viikko aikaa palautella - toivotaan, että Tsekin epäonnistuminen vain jätti kisanälkää ja avasi paikkoja!


Tuloksia:

http://www.triathlon.org/zpg/zresults-evt-dtl.php?call=TVRrdw==&id=MTQwNg==&rsid=3691&keep=sh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti