sunnuntai 2. elokuuta 2009

Kalevan kisat jäi väliin – pakko palautella ennen maailmancupia!

Taas harmittaa. Tällä kertaa oma hölmöys. Treenasimme aivan liian kovaa sen viikon kestäneen vatsataudin jälkeen. EM-kisojen sivuuttuminen jätti niin kovat henkiset patoumat, että menoa oli mahdoton pidätellä. Oli fiilis, että nyt näytetään vaikka väkisin…Onneksi kroppa kokosi kiusaamisesta huolimatta itsensä Brnon Eurooppa Cupiin ja siellä tuli jopa loistavaa tulosta. Hyvän kisan innoittamana ahneus ei tietenkään laantunut. Tehotreenejä tuli tehtyä edelleen hammasta purren.

Viime viikonloppuna iski täydellinen synkkyys eikä hampaan pureminen enää auttanut. Jo lyhyt reipas pyörä vei reisistä kaikki energiat ja juoksuissa jokainen askel sattui kuin olisi maratonilla. Ajattelimme, että huoltava pk-treeni palauttaa kropan. Ja niinhän se onneksi tuntuu menevän. Elimistö alkaa vihdoin kuuden kevyttehoisen päivän jälkeen rauhoittua. Palautuminen toivon mukaan on myös nopeutumassa, sillä viime yönä nukuin ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon melkein normaalisti. On se kumma, että yliväsyneenä en saa nukuttua kuin muutaman satunnaisen tunnin yössä, vaikka lepo on juuri sitä mitä kaipaisin.

Vaikka tänä aamuna heräsin hyvin levänneenä, päätimme, että Kalevan kisojen kympin juoksemisessa piilee edelleen liian suuri riski. Harmi, sillä aina yhtä upeasti juoksevan Sandellin jälkeen olisin saattanut päästä kiusailemaan himmeämmille mitaleille yltäneitä tyttöjä ;). Mutta rata on raaka ja etenkin tällä kertaa olisi yhtä hyvin voinut iskeä täyssippi. Oli pakko jättää riskillä pelaaminen, sillä ensi sunnuntaina kisaan Unkarissa todella kovatasoisessa maailmancupissa. Toivotaan, että saamme siihen mennessä hyvän vireen päälle!

4 kommenttia:

  1. Moi!
    Harmi, ettet päässyt!
    Odotimme mielenkiinnolla tuota 3.25/km reipasta... ;)

    No joo, mutta sitten olis 5000m Hämeenlinnassa 13.8. Kyseessä maaottelukatsastus! Vois jotain jotain ihan kohtuuaikaa yrittää jos hyvä vuoroveto järjestyis?

    Ja tsemppiä sinne maailmancuppiin!

    T: Anna-Mari M

    VastaaPoista
  2. Joo eihän 3.25 nyt vielä missään tunnu... ;) mutta toi 5000m aikakisa olisi kyllä kiva! Epäilen silti onko musta silloin juoksemaan, kun 9.8. on tuo maailmancup ja seuraavat kaksi viikonloppua Eurocuppeja. Jos Unkarissa tulee löysä kisa niin ehkä sitten...

    Mutta tsemppiä! Ja onnittelut SM-hopeasta!

    t.kaisa

    VastaaPoista
  3. Olisi varmaan hyvä laittaa tuonne vanhalle kotisivulle (http://www.tristadi.fi/KaisaLehtonen/) joku linkki tähän blogiin. Itselläkin meni näköjään melkein puoli vuotta, että tajusin jotta tämmönenkin blogi on olemassa :)

    t: Fani

    VastaaPoista
  4. Fani: muutettu (tosin olihan sieltä tristadin sivuilta tosin linkki jo).

    VastaaPoista